2008. március 17., hétfő

Első IGAZI készletem - Abigél ihletésével (FREEBIE)

Bizony, a könyv és a film, az a bizonyos Abigél. A kedvencem. A készlettel a nagyszerű írónőnek, Szabó Magdának kívántam tisztelegni.

A készlet elemeiben pedig próbáltam érzékeltetni a kollégium és a park misztikus, ódon hangulatát; a csipkék a falak mögött egyenruhába bújtatott lányok romantikus lelkét, a tintakeretek az irkákba firkált mély érzelmeket tükrözik. Abigél alakja is feltűnik sejtelmesen a háttereken, valamint egyik levelének sorait is olvashatjuk némelyiken... Ezen kívül helyet kapott néhány ismerős név és az ominózus leltárjegyzék is a megsárgult napló lapjain. Készítettem egy, a magyar ékezetes betűket tartalmazó, az egyik háttér színeiben megjelenő betűkészletet is.

Technikai részletek: A készlet Photoshopban készült. Segítségül hívtam hozzá régi fotókról átmásolt kopás-kereteket, egy régi könyv borítójáról kivágott és módosított motívumokat (keretek, swirl és címke), egy szobor fotóját, a tanulószoba-háttérnek pedig szintén egy régi fotó az alapja (www.old-picture.com). A naplólapot egy új, bascannelt és öregített nyomtatványból készítettem. A csipke egyik saját terítőmről való otthonról, az egyik háttér sarkában feltűnő rózsabimbó pedig szintén saját szárítású kis rózsafej fotójából lett átalakítva.


Letöltés itt / Download here (98 MB)

Köszönöm, hogy megtiszteltél az érdeklődéseddel és örömteli felhasználást kívánok!
Happy scrapping!:-)

3 megjegyzés:

Ancsika írta...

Ez a készlet hozzám is közelebb áll, mint az előző. Délután le is töltöm :)
Köszi
Ancsika

Mesi írta...

Ez gyönyörű... Kár, hogy még mindig nem tudok digit csinálni, nagyon kellemes hangulata van ennek a készletnek! Az Abigél pedig nálam is nyerő, mint Szabó Magda minden műve. Grat!

Bea írta...

Gratulálok az első készleteidhez!

Töltöm is le máris, nagyon tetszik.