2010. december 30., csütörtök

Kávéimádóknak!:-)

Íme a mai termés: kávés-csokis szeletek, a tetejükön kávészemmel. Egy részükből fülbevaló lesz és van, ami megmarad melléjük medálnak. 0,8 x 0,8 x 1,3 cm-es finomságok.

Egy fázisfotó:


És a kész sütik:

Valami más: gyurmasüti ékszerek

Elsősorban Hana inspirált: műveit megcsodálva, aztán egy papírboltban teljesen véletlenül kiégethető gyurmára bukkanva, hirtelen ötlettől vezérelve ilyeneket gyártottam idén ajándékba. Persze teljesen rabul ejtett a dolog.:-) Azok a barátnőim, akikkel nem sikerült találkoznom az ünnepek előtt-között, azok bátran számítsanak rá, hogy jövőre kapnak ezekből valamit...!;-)

Mindenkinek boldog új esztendőt kívánok!:-)



Ha születnek még gyurmaművek, ezentúl mutatom őket is itt, a scrapbook munkák mellett.

2010. december 14., kedd

Boldog karácsonyt!:-D

2010. december 5., vasárnap

Karácsonyi képeslapok 2010

Az idei képeslapok hirtelen lelt inspiráció alapján születtek: az etsy egyik boltjában láttam meg a mintát hozzá a héten. Annyira megtetszett, hogy nyomban lelkesen összeillő "négyesek" és hátterek felkutatásába kezdtem a papírgyűjteményemben, kiszerkesztettem a fenyőfa szintjeit és vagdostam egy órán kersztül. Aztán már csak össze kellett állítani a fákat. A szintek tetejét ragasztottam a "fésűs"-rész alá mindenhol pufi kétoldalú ragasztókockát kerültek, szintenként 2-3 db. A tetejükön a csillag vagy matrica, vagy csillámos tubusos ragasztó. Az alapot és a fa részeit úgy variáltam, hogy nem lett két egyforma lap, úgyhogy mindenki egyedit kap idén is.:-) (Aki pedig nem ilyet kap, hanem egészen másmilyet, az kapja csak az igazán egyedit: néhány másfajta is készült ugyanis nyomdázós és csillámporos technikával.)
A sablont is közzé teszem, hátha valaki kedvet kap hozzá!