2011. február 20., vasárnap

Medálok

Próbálgatom a lehetőségeket, kísérletezem színek keverésével, formákkal, nyomdákkal, buborékmatricával (dome sticker)...:-) Izgalmas kísérletezgetés. Kedvencem a középső, ott az egyik gyöngyre egy madárka is került a medál kiegészítéseképpen és egy vékony rózsaszínű szalag - szerintem ezt megtartom.;-)

A többire viszont nyugodtan "le lehet csapni", írj bátran, ha tetszik valamelyik, megegyezünk!:-) (martina pont mucsi kukac yahoo pont com) Zsinór nincs beléjük, de az akár egyénileg is megoldható. Az ezüst-rózsaszín medálhoz van két bedugós fülbevaló is.

2011. február 18., péntek

Csigás nyakbavalók

Lesz még több is, szeretem ezt a motívumot. Nyárváró őrület, tengerparti fíling, medálokba öntve.:-)


2011. február 14., hétfő

Kicsi Kincs

A cím csalóka: ismét scrap oldallal jövök, egy hónap kihagyás után készítettem egyet ismét. Jó sok képet előhívattam így év elején tavalyról, van két minialbum tervem is ezekből, úgyhogy már "csak" össze kell dobni őket. Idei első albumoldalam Liziről a kislányomról készült, egy december eleji fotósorozat egyik darabjából és az alapanyagokat hozzá szinte kizárólag egy készlet, a Basicgrey Porcelain szolgáltatta - szinte tökéletesen illenek egymáshoz színben, stílusban, hangulatban. Kiegészítőként és a finom, nőies lágyság fokozására különböző nagyságú, félbevágott gyöngyöket ragasztottam az oldalra - utólag esett le, hogy a témához ez mennyire passzol és az elhelyezés is mennyire jól sikerült.:-) A kalitka ugyanígy: eredetileg a nőiesség hangsúlyozása volt a célom vele, de szintén belesimul a témába... Jópofa ez. Nem először történik meg velem, hogy csinálom, csinálom és a végeredmény részleteinek szimbolikája aztán engem lep meg legjobban.:-)

2011. február 8., kedd

Sütiről metálra

Miután úgy tűnik, minisüti témában sikerrel próbáltam ki magamat az elmúlt 1,5 hónapban, ma más vizekre eveztem: az ezüstös témában mélyedtem el két nyakék erejéig. A két fő-medálon kívül a gyöngyöket is (a legapróbbak kivételével) magam készítettem, a "rugószerű" és levélnyomatos hengeralakútól kezdve a csigaházakig, elforgatott-négy-téglalapok-egymáson-formájúig mindet, bizonyám. Nagyon élveztem készíteni őket és szerintem szépek is lettek.:-)