2009. augusztus 30., vasárnap

Anglia



Az oldal anyu névnapjára készült egy májusi közös kirándulásukról. Jó kis anya-lánya program volt az a négy nap, az oldalt pedig próbáltam olyanra csinálni, hogy az ő stílusát is tükrözze egy kicsit, de én is benne maradjak és így igazán mindkettőnkről szóljon. Így a téma mellett az elkészítés is egyfajta kirándulás, vagy amolyan "stílus-kísérlet" lett.:-)



Az alap egy K&Company háttérkarton (Blue Awning sorozatból), erre került egy Daisyd's háttérpapírból kivágott repülő. Az "Along the way..." alap a kép mögött egy vastag Rayher kétoldalas háttér. A jobb oldali "bubble stickers" a feliratokkal és a kép melletti bőrönd és iránytű matricák a Colorbök-től vannak. A virágok SBK-tól, a gombok saját gyűjteményből.

2009. augusztus 14., péntek

Három az Oroszlán-kislány



Van egy egyéves, egy 4 éves és egy harmincxxx éves:-) hölgy ünnepeltem ebben a hónapban, úgyhogy nekik készült három amolyan "vintage collage" lap. Bírom ezt a stílust, a romantikus, "dzsénósztenes" bizarrabb vonalát, mostanában éppen ezt tanulmányozom behatóbban, tanulok, próbálkozom. Van egy számomra vékony határvonal, hogy egyéni, meghökkentő és izgalmas legyen az összhatás, mégse túl szürreális vagy morbid, mivel azért a képeslapok általában valami vidámat megünneplendő készülnek. Olyan jó belefeledkezni egy-egy ilyen lapba!:-) Miközben készül és aztán utána is. (Elnézést a fotók minőségéért, a Zuram egy hetes túrára vitte a gépünket, úgyhogy ezúttal mobiloztam...)

Felhasznált anyagok: K&Company papírok, Daisyd's papírok, "SCRB 297 Romantic Collection Scrapbour" papír (árvácskás képeslap és a lepkehálós nő), Paper Relics (a kalapos kislány, nyomtatva), SBK virágok, Dome Stickers (árvácska felett)