2008. július 25., péntek

Egy 20 hónapos szótárából

Valamilyen módon mindenképpen meg szerettem volna csinálni ezt a hó eleji strandolós képet Andrissal - főként, hogy eddig igen kevés oldalon vagyunk ketten együtt... Mostanában a legfőbb téma a beszéde ugrásszerű fejlődése, így ezt választottam témául, nagyon sokat mókázunk vele és mulatunk az újabbnál újabb meglepetésein - erről az oldalról azt gondolom, sok minden eszünkbe fog majd jutni, ha később a kezünkbe kerül!:-D

Háttérnek egy mintás DaisyD's papírt választottam, a jobb alsó sarokban az amerikai címke és pecsét már adott volt, ami a "szótár"-témához éppen jól is jött. Két fő szín az oldalon a türkiz és egy sötétebb lazac-szín, ezek nagyjából komplementerek, így vidámmá, élénkké teszik az oldal hangulatát. A tintázott kép alá egy egyszínű, nagyon enyhén lilás akvarellpapírt tettem, amit téptem, tintáztam, erre nyomtattam a kétszínű főcímet is. A szavakat türkiz-színű akvarellpapírra nyomtattam, majd ezeket kivágtam, szélüket szintén tintáztam és 3D-sen ragasztottam fel őket, kétoldalú pufiragasztóval. (Egyébként furcsa, de a tintázás nekem itt új volt, eddig főleg krétázással öregítettem.)

Végül pár nyári mintájú (csikóhal és tengeri csillag) pecsétet használtam itt-ott, a nap közepébe nyomtam egy nagyobb strasszkövet (Long King - Rhinstone Art) és Basicgray rub-on-okat használtam, kétféle fekete sormintát a kép bal valamint alsó, és egy fehér swirl-t a kép jobb oldalán.

(A kép nem túl jó minőségű, igyekszem majd cserélni!)

5 megjegyzés:

Zsuzsi írta...

Szia Tina!
Nézz be légyszíves a blogomba, van ott számodra egy meglepetésem. Üdv: Zsuzsi

http://zsuzsi77.blog.nlcafe.hu/

csuti írta...

Itt is megdícsérem, nagyon klassz lett ez az oldal. Tetszik, és nagyon ügyes vagy! Csuti

_eszter_ írta...

nagyon jó lett! az ötlet is tök jó, meg aranyosan lett megcsinálva is... :)

Millie írta...

Kreatív bloggeré ütöttelek Szivi :-D!

Kata írta...

Nagyon tetszik! Szép a kivitelezés, remek ötlet!