2010. március 26., péntek

Lapok húsvétra

Nagyon szeretek maradék papírokból dolgozni! Csodaszépeket szabdalok szét év közben scrapbook oldalakhoz és nagyon sok a sajnálatos maradék. A látszat ellenére egyáltalán nem "jobb híján, maradékból" készülnek ezek a lapok, mert ilyenkor aztán igazán tobzódom!:-)

Ezekhez a lapokhoz 5x5 cm-es négyzeteket vágtam ki tavaszi színű-hangulatú papírokból, aztán csoportosítottam őket, hogy nagyjából mi mihez illik. Egyszerűen A4-es világos pasztellpapírokból csináltam az alapot, azokat keresztben kettévágva, majd ezeket a darabokat is kettéhajtva. A kis négyzeteket először körbetintáztam, majd először a lap sarkaiba került belőlük, aztán alulra-felülre középen is egy-egy és végül jött a feliratos, 15x4 cm-es csík. Ez utóbbira nyomtattam a szöveget és a figurát, de lehet rá kézzel írni, rajzolni, nyomdázni is.

Két érdekesség:

Az egyik lapon egy régi, újságpapírszerű papírból származó darabon a "Friday, April 2." rész van - és idén véletlenül éppen így jön ki, akkor lesz Nagypéntek...!:-)Itt pedig éppen az "a card"-felirat jutott a négyzetre - és igen, ez egy képeslap!:-)))

2 megjegyzés:

Tittina írta...

Gyonyoruek Tina! Mint mindig...

Kósa Andrea írta...

nekem is nagyon bejönnek, gyönyörűűű mindegyik...