2010. szeptember 10., péntek

Teresa Collins varázsa

Amikor néhány hónappal ezelőtt megláttam Teresa kollekcióját, máris tudtam, hogy csakis ebből lesz a kislányom babaalbuma vagy semmiből! Ez a barokkos, buján romantikus, fekete-pink készlet teljesen elvarázsolt, annyira az én lelkivilágomnak való, annyira csajos és amennyire díszes, annyira egyszerű is, a koronák, bourbon-liliomok, a pöttyös papírok, egy csoda az egész. Főleg a színvilága az, ami nagyon karakteres és számomra nagyon vonzó, megunhatatlan.

Viszont hamar sikerült kiderítenem, hogy itthon sajnos nem forgalmazzák a termékeit. Így a scrapbook.com oldaláról rendeltem egy Washingtonban élő barátnőm címére (nagyon köszi Nik!:-)) egy "kisebb" adag cuccot, ami kalandos úton jutott el végülis hozzám, egy kedves személyes "küldönccel"- közben a magyar vidéket is megjárva...:-)De a lényeg a lényeg: itt van, több mint egy hete örülök neki és amolyan ujjgyakorlatként a kórházi személyzetnek néhány köszönő képeslapot és idős rokonoknak babaértesítőt gyártottam a készletből, nagyon egyszerű dizájnnal, inkább csak kipróbálva a papírokat, pecséteket, mintákat, kóstolgatva ezt a stílust. Mutatom is őket:

A zöld színűek a köszönet-lapok, a világosak a babaértesítők. Előbbiekbe belülre a fotók mellé, utóbbiakra a címlapra az üres helyekre kerül majd még a szöveg.

A készlet tehát "működik":-), a fotók előhívatva, én itthon egy 8 hetes gyönyörűséggel, így "időm mint a tenger" - úgyhogy jövő héten, ha sikerül, kezdem is a babaalbumot - nagyon izgi...!:-)))

5 megjegyzés:

Merika írta...

Nagyon szépek, a valóságban még szebbek!!!

kreatívhit írta...

Jó ötleteket az albumhoz.

Jovi írta...

Tina, gyönyörű holmikat vásároltál, alig várom, hogy az albumot is lássam! Remélem, jól vagytok:)

Szilvi írta...

Kiváncsi leszek az albumra, nagyon ígéretes kezdet!

cinnamon írta...

Szívesen :-) ejha, tényleg nagyon szép.