2008. március 7., péntek

Legelső próbálkozásom - Country Coffee 1 készlet (FREEBIE)

Nem tudom, kinél hogyan kezdődik ez a dolog, de egy idő után azon kezdtem el gondolkodni, hogy ebbe vagy abba a készletbe még mit is tettem volna...? És ha hiányzik, akkor megcsinálom. És milyen jó ez vagy az a minta és de jó volna háttérnek...! Hát akkor lefotózom és megcsinálom...!:-)

Nálam valahogy így volt.

Ez a kit kicsit vidékire, kicsit "használt" hangulatúra sikeredett, a legelső próbálkozásom. Vidéki kávézós-kocsmás hangulatot idéz, az abrosz virágait és kockáit - és persze kávéfoltjait. Talán azokat a kopottas, poros, kicsit giccses, de vidám és napfényes, végtelenül nyugodt balatoni nyarakat is, amiket lángost falva töltöttünk gyermekkorunkban...

A készlet felbontása sajnos elég kicsi lett - ebből is látszik, hogy tényleg csupán próbáképpen csináltam, de azért megosztom Veletek, hátha valakinek valami használható belőle mégis...:-)


Még egy személyes dolog: két éve éppen ezen a napon tudtam meg, hogy a kisfiamat hordom a szívem alatt... Úgy tűnik, velem ezen a napon minden évben történik valami szép és új.:-)

Nincsenek megjegyzések: