2008. július 21., hétfő

Alkotó blogoló díj

Már ilyen is van, csak hogy tovább dicsérjük, buzdítsuk és értékeljük egymást még ezzel is - hurrá!:-) Nagyon köszönöm Szilvinek, hogy a két választható alkotó blogoló között engem jelölt meg egynek - tényleg nagy megtiszteltetés ez a scrap.hu egyik szerkesztőjétől!:-))) Örülök neki, ráadásul most igazán jókor jött egy kis léleksimogatás...;-)

Szilvi azt írja:

"Tina, aki a digitális scrapbook mellett nagy örömömre hagyományos oldalakat is szép számmal alkot. Egyszerű, de kifinomult stílusával, gyönyörű fotóival mindig levesz a lábamról. És akkor még a dobozkáit, ajándék táskáját nem is említettem. Külön poén, hogy először véletlenül találkoztunk egy külföldi scrapbook oldalon. :)"

A dolog lényege a következő:

Aki díjazott, az maga is díjazóvá válik, és továbbadja 2 bloggertársának.
1. Kiválaszt 2 olyan blogolót, aki neki kedves, akinek az alkotásait sokra tartja
2. Meg is indokolja, hogy miért éppen őket díjazza
3. Majd hagy az illető oldalán egy üzenetet, amiben felhívja a figyelmét rá :)

Bármelyik magyar blog díjazott lehet, ahol alkotó tevékenységről tesz tanúbizonyságot annak írója. Lehet az bármilyen kézimunka, scrapbook, kreatív gasztroblog, ez csak a díj átadóján múlik.

És íme, a díjazottjaim:

1. Merika - azaz anyu személyesen!:-) Aki ismeri őt, indoklást sem vár valószínűleg...:-D Gyermekkoromban szinte minden ruhámat ő varrta - mindegyik egyedi és nagyon szép volt, egy kabátomat még maga Bálint Ágnes is megdicsérte!;-) A varrás a szakmája, de kipróbált ő is sok hobbit, üvegfestést, mozaikot, decoupage-t, akvarellfestést, pár éve szenvedélyes olajfestő és pár hónapja csatlakozott hozzám: a scrapbook rabja lett ő is! Büszke vagyok rá, hogy az ötvenes, mostmár nyugdíjas anyukám (nagyon furcsa így gondolni rá, mert egy csinos, fiatalos, lendületes nőről van szó) ennyire kreatív és sokoldalú!

2. Millie - kisgyermekes, eredetileg orvos barátném, aki emlékeim szerint talán az én unszolásomra is kezdett bele a gasztroblogjába - addig e-mailben küldte el néha a legjobb receptjeit...:-) Szerintem nem bánta meg, hogy blogba kezdett - de az olvasói tuti, hogy nem, mert jó stílusban előadott, öniróniától sem mentes bejegyzései vannak és gyönyörű képekkel illusztrált főzményekkel kápráztat el mindenkit, aki betéved a "pákosztos macska konyhájába"!:-)

---

Update:

Augusztus 3-án a rendkívül sokoldalú Timcsoca is meglepett ezzel a díjjal - nagyon szépen köszönöm!!!:-)

"Tina: anyja lánya-mondhatnánk. Ő is nagyon kreatív és sokoldalú. Hagyományos és digitális oldalai is fantasztikusak.Gyönyörű fotók és visszafogott stílus jellemzi. Más kreatív alkotásai is elismerésre méltóak(pl .csillagszütyő)."

4 megjegyzés:

Merika írta...

Ez most igazán jól jött.Köszönöm a kedves sorokat is!!! Okvetlenül továbbítom mert van már /term. Rajtad kívül/ olyan aki igazán kreatív és tetszenek a dolgai.

Millie írta...

Wow! Hát ez nagyon kedves! Feldobtad a napom vele!!!!!
Köszönöm!

{Hana} írta...

GRATULÁLOK!!! :D Tökéletesen 1etértek Szilvi indokával :-)))

Tina írta...

Hm... Úgy tűnik, ez a díj mindekinek "épp jókor" jön...;-)))

Hana, aranyos vagy, nagyon köszönöm!:-)