2008. október 15., szerda

Teatime with you

Ősz van és meg is van a hangulatom hozzá, ám amolyan sárgás-barnás, vérbeli őszi képeink - legalábbis igazán szépek - még nincsenek. Van viszont szeptember elejéről egy gyönyörű sorozatunk tőle.:-) Szinte kifogyhatatlan a téma a rengeteg csodaszép képből, úgyhogy megint előszedtem párat és a Prima blog októberi kihívására készítettem egy oldalt.

A háttérpapír és betűk DaisyD's-től, az írásos papír K&Company-tól, a nagy virág, kis virágok, kék "kapocs", papírszalagok és rózsaszínű címke és a szívek Basicgrey-től vannak.

Az adott vázlat alapján helyezgettem a képeket különböző papírokra két kiegészítő papírral és ezeknél maradtam. Az írásost és egy másik DaisyD's hátteret (sajnos nem sok látszik belőle), pontosabban ezek darabjait körbevarrtam, téptem, égettem, tintáztam. Aztán felragasztottam, következtem a képek és végül a kiegészítők. Valójában az összeállítás olyan gyorsan ment, hogy az előzetes papírválogatás majdnem több időt vett igénybe... (Vettem hozzá apró teáscsésze-kiegészítőt is, de az végül mégsem került rá.)

(Részletfotók később!)

2 megjegyzés:

krisssz írta...

Szia!

A http://halado.cewe-fotokonyv.hu/ oldalán a legújabb freebievel egy kihívás is indul. A pontos infókat az oldalon megtalálod. Ha feltöltesz képet , nyerhetsz egy ajándék kupont, amivel ingyen csináltathatsz egy fotókönyvet a Cewénél.
Ha érdekel, nézd meg az oldalt, szeretettel várlak:))
krisssz

Szunyo írta...

Itt ragadom meg az alkalmat, hogy játszani hívjalak, nézz be hozzám! :))