2008. november 19., szerda

Kreatív decemberi album

A dolog rémségesen egyszerű: arról szól, hogy van egy A5-ös kis gyűrűskönyved, belefűzöl színes papírokat, megszámozod őket, aztán december elsejétől kezdődik a móka: lehet megtölteni fotókkal, jegyzetekkel, listákkal, receptekkel, akármikkel az egészet!:-) Ja, és persze a fedelét is díszítsd! Az eredeti alapötlet Ali Edwardstól származik.

Minden decemberi napnak egészen Karácsonyig van egy oldala. Előre. (Kihívás!) Nem kell, hogy egyformák legyenek, sőt. Van itt a kötelező egyszínű mikuláspiros kartonon kívül tépett zöldmintás scrapbook-papír, "file"-formájúra vágott karton, megszaggatott hullámpapír, sőt, egyszerű boríték, színes fólia, fotózseb, címke, filofax-jegyzetlap is. Lehet így év végén az év közben felgyűlt maradékokat is szépen felhasználni! (Aha, igazi "scrap"!:-)) Ezekre kerülnek majd napról-napra azok a fotók és apróságok, amelyek az adott év adott decemberi napjához kötődnek, mintegy felkészülésként a Karácsonyra.

Milyen jó lesz ezt minden nap csinálgatni!:-) És aztán milyen jó lesz majd ezt utólag nézegetni!:-)))

Felhasznált anyagok: Pyron natúr A5-ös gyűrűskönyv és főként Daisyd's és K&Company papírok és címkék, kellékek

(A képekre kattintva meg tudod nézni őket nagyban!)

4 megjegyzés:

Timi írta...

gyönyörűséges!!!!

ScrapMona írta...

Tina! Ez annyira szép lett! Szuper, hogy ennyi mindent felhasználtál benne.
Ügyes, ötletes és gyors voltál megint! :)
Puszi
Mónika

szrjudit írta...

De jó, nagyon szép lett! Képzeld, már én is tervezgettem, csak albumgondban voltam. De ez a gyűrüskönyv nagy ötlet, már veszem is elő!!!!

Merika írta...

Nagyon jó lett, köszi az ötletet, december végén összenézzük!!!