2009. január 3., szombat

Szánkón

Ugyan eredetileg persze nem lovak húzták a szánkót, de ebből az alapgondolatból született az oldal: lovakat a szán elé!:-) Aztán ott van a most dúló fehér-háttér-mániám és a havas hangulat (vajon összefügg a kettő?), kiegészítve némi tompa fenyőzölddel - és már meg is volt a koncepció.

Az oldal nem rejt most semmilyen titkot vagy különlegességet: Daisyd's papírokból válogattam (esküszöm, egyszerűen ezek tetszenek, nem a márkahűség hajt:-)), a komment-címke is tőlük van (KreaTippről rendeltem), a lovak (3D) egy neten talált régi képeslapból lettek kivágva. Az iratpapír nyomtatványboltból van (vettem egy rakattal, imádom!) és villanytűzhelyen barnítottam a szélét és rá néhány foltot.

A szánkó "megelőlegezett" nyomvonala előrefelé gyöngyökből van kirakva, ezek helyhez kötése nem volt egyszerű, kétoldalú ragasztóval és folyékonnyal rögzítettem őket. A hópihék (3D) ezüstpapírból lettek vágva még a scrap-talin (kinek a formavágója is volt?? utólag is köszi! Kisvirágnak pedig külön, hogy utólag elküldte!:-)), a kivágott virág-minta (3D) mellett egy régi gombot tettem fel, amin átfűztem a kép alatt végigfutó zöld szalagot. A lovak nyakába barna szalagon kis fémcsengettyű került.

A feliratot ismét fóliára nyomtattam tükrözve és onnan nyomdáztam a papírra, a kommentet fehér tollal írtam.

1 megjegyzés:

Vera írta...

Imádom ezt az oldalt, itt is! Szeretnék gratulálni az év alkotója címedhez! A munkáid ötletesek, gyönyörűek és inspirálják az embert! Gratulálok!