2009. július 12., vasárnap

Ketten Csodaorszában



Egy napos anya-lánya alkotói délután terméke ez az oldal. Tudtam, hogy ehhez a fotóhoz valami mesebelit szeretnék, de nem pont-pont-vesszőcskét, hanem valami ódon hatású, szép rajzú, picit inkább "elvont" hangulatút. Az Alice Csodaországban régi illusztrációi éppen illettek hozzá, így ezekből nyomtattam egy párat és a K&Company és Daisyd's összesen 5 papírját válogattam össze az oldalhoz.

Anyu új folyékony kréta készletéből felavattam egy gyönyörű kékesszürke árnyalatot az oldal szélének koptatásához, a kék fa utánzatú papírt is koptattam körbe és fehérrel tintáztam. Az alsó nagy, halványkék virágmintát is egy fémes kékkel tintáztam, a jobb sarokban levő, három dimanziós "bokor" rétegeit gyűrtem és arannyal, barnával tintáztam. Az újságszerű háttérpapír maradékjából vágtam még erre egy virágot, amit szintén gyűrtem és a Prima Marketing egy nagyfejű, két madarat ábrázoló miltonkapcsával erősítettem a többi rétegre. A kép alá halványbarnás rombuszmintás papír került, amit szintén öregítettem, ahogyan a fotó szélét is. A felirat kétfajta betűtípussal, barnásbordó színnel lett nyomtatva és a címke szélét kék falevél-mintázatú pecséttel díszítettem és barnával rajzoltam körbe.

Felhasznált fotó: www.szilvifoto.hu


6 megjegyzés:

Merika írta...

Igazán jó kerekedett ki, szép lett. Én nem dicsekedhetek még kész dologgal, de azért a vagdosással készen lettem.Jó volt lesni ahogy Te dolgozol!!!!

Osli írta...

Nagyon jó lett. Tényleg mesebeli, és tetszik az Alice kicsit szürreális világa is.

Annácska írta...

Tina draga, ez nagyon szep, mint az osszes tobbi is :) ugy erzem kezdek kedvet kapni, hogy nem hobbikent, de egy napra belepillantsak...szervezel osszel egynapos minitanfolyasokat? egy-egy kepet szivesen keszitenek. a hugom is jonne :) puszi, szep nyarat! A.

Tina írta...

Annácska,
lesz itt ősszel ilyesmi Keszin (tervezzük), időben jelzek majd!:-) Szép nyarat Nektek is!!

Ági írta...

éééééééééééééééés, az enyém lett!köszönöm:-))))))

Atyus írta...

Ismét nagyon szépet alkottál!<3
Ugorj be hozzám, vár egy kis felfrissülés! ;)