2009. október 18., vasárnap

Első kiállításom

Igen, nekem szám szerint a legelső! Mondjuk logikus, mert ugyan mit is állítottam volna ki idáig...?:-) És tudtommal egyben ez az első scrapbook-témájú kiállítás is az országban, ami külön büszkeséggel tölt el. Az pedig nem különben, hogy anyukámmal közös kiállításunk ez - szerintem az ezen való közös örömünket felesleges volna tovább részleteznem.:-)

Ha valaki nekem 2007 januárjában, amikor rátaláltam arra, mi is az a scrapbook egyáltalán, azt mondja, hogy 2,5 évvel később az oldalaimra más is kíváncsi annyira, hogy azokat - ráadásul a dologgal csak 1 évvel később "megfertőzött" anyukám munkáival együtt - egy kiállításon mutatjuk majd meg, hát biztosan párszor körbevigyorgom az illetőt...:-)

És íme!:-))) "Nincs lehetetlen, csak tehetetlen", ahogy mondani szokták. Múlt péntektől 2 héten át a családi albumunk legjobban sikerült és egyben publikus oldalai a helyi VOKE József Attila Művelődési Központ Zöld termében tekinthetőek meg.

Nagyon remélem, hogy megvalósul az elsődleges célunk ezzel a kiállítással, azaz hogy minél többen meglátják ebben a kivételes hobbiban azt a lehetőséget, amit egykor mi is. Azt, hogy ilyen személyes fotóalbumokat alkotni mekkora öröm és hogy a véletlenül vagy szándékosan elkapott pillanatok méltó körítéssel talán még egy értékes, kézzel fogható nyomot hagynak utánunk a gyermekeinknek.

Köszönjük ezúton is a lehetőséget a művháznak és a barátainknak a megtisztelő részvételt ezen az igazán jó hangulatú megnyitón!:-)





Anyukám, Merika beszámolóját itt olvashatjátok.

4 megjegyzés:

ilgya írta...

Szívből gratulálok az első kiállításodhoz! Biztos vagyok benne,hogy nem az utolsó volt:) Gyönyörű munkáitokra sokan kíváncsiak!!

Vera írta...

Anyukádnak már megtettem, és természetesen Neked is hatalmas gartula és óváció meg minden!!!! :D Itt is csak azt tudom még mondani, hogy remélem lesz még ilyen! :)

Schulcz Veronika írta...

Gratulálok!! :-))

Tina írta...

Köszönjük szépen!:-)

Érdekes kérdés ez. Szerintem a scrapbook nem az a műfaj, amit sokszor lehet itt-ott nagy plénum előtt mutogatni kiállításként - bár tudom, igen, a neten még többen láthatják, mint mondjuk egy ilyen helyen, mégis...
:-)
Valahogy jobban érzem magam, ha az oldalaim az "ágyukban" pihennek, a helyükön, az albumban. De természetesen nagyon örülök/örülnék annak, hogyha az én oldalaim is inspirálnának újoncokat ennek a hobbinak - ez persze olyan cél, amiért szívesen megmutatom egyszer őket élőben is.:-)