2009. november 22., vasárnap

Még nem iskolás



Egy egyszerűbb, pasis oldal sok kékkel és natúr színekkel! És egy büszke anyai összefoglalóval a háromévesemről, aki annyi mindent tud és csinál máris - ezzel egyébként egyáltalán nincs egyedül a korosztályában, a mai gyerekek hozzánk képest szerintem olyan hamar fejlődnek, okosodnak, hogy nem győzöm kapkodni a fejem és csodálkozni...!:-)

Az oldal talán egyetlen érdekessége, hogy a középső nagy kék korong nem rátétként került a képre, ez a kék egy 30x30-asra vágott alap és erre került az "igazi" háttér, közepén egy kerek ablakkal és annak a szélét varrtam körbe-körbe géppel háromszor. Így tudtam például a kommentet is a kivágott körforma alá csúsztatni. A virágok már utólag kerültek a késznek szánt oldalra - valahogy olyan üresnek tűnt, így muszáj volt még feldobni ezekkel. Sokáig helyezgettem őket, végül a "szómadár" alá kerültek, mintegy kis fészeknek.

(Az "é" betű pedig össze van ragasztva ragasztószalaggal: az ügyes kisfiam ugyanis "megnézegette", mielőtt felkerült volna...:-))

UPDATE:
Az oldal a www.scrap.hu-n 2009. novemberben a hónap oldala címet kapta. Nagyon szépen köszönöm!:-)

kellékek: háttérés a kockás, zöld és kék mintás papír, papír a fotó alatt, repülő: Daisyd's; jegyzetlap: Prima, Super-fabulous Journaling Notebook, Scrapbook.hu webáruházból; korona: Tim Holtz; kisfiú-figurák: Stamperia by Box decoupage-papír; szómadár: K&Company háttérpapír; "pencil" és "boy": Kartos csomagolópapír (Italy); virágok: SBK
inspiráció: http://www.scrapbook.com/galleries/35277/view/2240601/-1/20/1.html

1 megjegyzés:

Vera írta...

Nagyon tetszik nekem ezt az oldal.