2011. január 7., péntek

Hogyan készülnek az apró citrusszeletek?

Nos, jöjjön a Nagy Titok! Előzőleg sehogy sem tudtam elképzelni, hogyan készülnek ezek az apró gyümölcsök - azért így már nem is olyan nehéz, nem?;-)

Hana bejegyzése a Ligeten pontosan egy hónapja született - akkor még csak csodáltam ezt a pepecselős(nek tűnő) hobbit és a kész miniatűr alkotások tökéletességét. Ha valaki akkor azt mondja nekem, hogy a karácsonyi időszakban az öthónaposom, a négyévesem és az ünnepi készülődés közepette még ennek is hozzákezdek, ajándékok születnek belőle és január elején virtuális boltot nyitok "a maradéknak" - hát nem kicsit röhögöm körbe...

De mint mondani szokták, "nincs lehetetlen, csak tehetetlen".:-)

És akkor íme, az ígért videó:

3 megjegyzés:

Szilvi írta...

Tényleg egyáltalán nem bonyolult! Köszi szépen, hogy megmutattad! Sajna én max. láncban, karkötő medálban tudok gondolkodni, mert az aranyon kívül nem bír semmit a fülem, pedig trükkösködtem már mindennel, mikor gyöngyöztem, hogy fülit készítsek magamnak.
Gratulálok a boltodhoz!
Én szerintem tavaszra valami virágos/muffinos kitűzőt fogok majd magamnak készíteni, de most próbálom a pocakosnaplót összerakni...ma kezdeném, csak a 4 évesem még itthon van és elég nehéz úgy-hehe.

{Hana} írta...

Nagyon belejöttél! :D
Hahaha.. én is így kezdtem. Könnyű beleszeretni, nem? :-)))

Tina írta...

És igazad volt, Hana: a testsúly optimalizálásához is nagyszerű!:-D Eltelek a sütikkel, amíg csinálom ezeket, így enni már nem is kívánom...