2008. május 29., csütörtök

Ajánló

Göd szomszédságában lakva gyakran járunk arra, van ott minden: babaúszás, szuper zöldséges, sok kertészet, barátok, jó kis étterem... És ma kiderült, hogy egy kreatívbolt is. De milyen!!:-O

Egy régi épület aljában van berendezve, ami az úttól messzebb, de nem kerítés mögött áll. Viszont egy kis utacska vezet a bejáratig, kétoldalán máris mesebeli kerámia-fém figurák és kaspós virágok fogadnak. Aztán odabent elszabadul a Csoda: az eladó rendkívül szimpatikusan fogadja a manónyi gyermekemet, eljátszik vele fa-gyümölcsgyöngyökkel, amíg körülnézek és válogatok; valamint nem lehet betelni a látvánnyal és a kínálattal. Vérbeli kreatív paradicsom, tálalószekrényekből kiömlő alapanyagokkal, bevonható fém- és faedényekkel, festékekkel, gyöngyökkel, szalagokkal, lehetetlen felsorolni - ééééés: scrapbook-háttérpapírokkal, kaparós matricákkal, fém rátétekkel, olyasmikkel, amiket nagyobb boltokban még csak nem is láttam (pedig azért mindegyik kínálatát már kívülről fújom)! A másik kisebb helyiségben pedig amolyan korongozós-hangulat van összehozva, ilyesmik iránt érdeklődőknek.

Igen sok hangulatos szatócsboltocskában és lakberendezési üzletben, virágboltban, gyöngyárudában megfordultam már életemben, külföldön is - de ez mindközül is az elsők között van. "Molyolda" a neve (honlapot nem találtam hozzá:-)), keresd Alsógödön, a művelődési ház mellett!:-)

3 megjegyzés:

Budaházi Brigitta írta...

Tina, azt hiszem, tudom kiről beszélsz.. Bartha Katalin boltjáról, ha nem tévedek? Ő maga is egy tündér. Van szerencsém személyesen ismerni Őt. :)
Honlapjuk itt található>>

Tina írta...

Nagyon köszi - és igen, a honlap képei alapján ő az!:-) Fantasztikus egy hangulatot teremtett abban az üzletben, de a honlap alapján látható, hogy nem véletlenül sikerült így - valami körülötte egyszerűen így működik...!:-)

Millie írta...

Klassz lehet ez a hely!