2008. július 27., vasárnap

Kreatív blogger díj

Mostanában divatja van ennek, de én egyáltalán nem bánom. Egyszerűen jó egymást méltatni, elismerni, meglepetést okozni és persze nagyon jó érzés, ha más értékel bennünket. "Pozitív energiacsere", jó érzések adása és elfogadása, ami mindig mindenkire ráfér és igazán nem kerül semmibe...;-) Soha rosszabb "divatot"!:-)))

Ezúttal a Kreatív blogger díjat kaptam meg Zsuzsitól és Millie-től egyszerre: megtisztelő és nagyon szépen köszönöm!!

Zsuzsi ezt írja:

" Tina- akik ismerősek az nlc-s blogok között, azok emlékezhetnek rá. Ő írta ( és írja még most is, csak más blogfelületen) az Andris kuckója című blogot. Már akkor is élvezettel olvastam a bejegyzéseit, mert nagyon olvasmányosan, érdekfeszítően ír a mindennapjaikról. Azután rátaláltam a scrapper blogjára és nagyon megtetszettek a munkái. Igényesek, fantáziadúsak, gyönyörű idézetekkel, versekkel körítettek és ami a legislegfontosabb TELIS-TELI vannak szívvel, érzelemmel, szeretettel. Minden oldaláról süt a kisfia, anyukája, férje, barátai iránt érzett szeretete és szerelme és az életöröm. Ezért azután neki mindenképpen jár a Kreatív blogger díj. (habár nemrég kapott egy nagyon hasonlót, azért remélem ezt is örömmel fogja fogadni) Az egyik kedvenc oldalam tőle ez, de ha van egy kis ráérő időtök böngészétek végig a oldalait. Higgyétek el, érdemes."

Millie pedig ezt:

"
Tina, aki az egyik legsokoldalúbb ember, több szinvonalas blogot is ír (amellett, hogy mintaanyu és feleség, dolgozik, kineziológusként és feng-shui tanácsadóként is tevékenykedik). Náluk (szinte) mindig süt a Nap... :-D"

---

A szabályok szerint:
- kiteszem a logót a blogomba
- belinkelem azt a személyt, akitől kaptam
- megnevezek 5 blogot- belinkelem a blogokat
- üzenetet hagyok a kiválasztott személyeknek

*** Tudom, hogy akiknek adom a díjat, nem feltétlenül szeretnék/tudják ezt továbbadni, így jelentem, ez most nem "kötelező", jó??:-) ***

Íme, az én díjazottjaim:

Picur
- akinek a gyermekfotóiba pillanatok alatt bele lehet szeretni....! Hatalmas vehemenciával vetette bele magát a fotózás világába úgy 1,5 éve és töredék idő alatt, mint más "profi" fényképész, megkockáztatom, már sok tekintetben világszínvonalat produkál babafotózásban, hatalmas tehetséggel van megáldva - és ez nem hatásvadász túlzás, hanem egyszerűen így gondolom. Nézzétek csak meg a képeit!!;-)

Nik - Aki Millie-től ugyan szintén megkapta a díjat, viszont őt lehetetlenség kihagynom! A lelkivilága finom és egyedi, stílusát és azt, amit közvetít, kötelező tantárggyá tenném az általános iskolában! Nála a meseszerű képzelet és a valóság olyan természetességgel olvad össze, hogy Tőle mindig elhiszem: bármi lehetséges...!:-) Meséit pedig külön imádom.

Kuznyec - Nagyon-nagyon szeretem a stílusát és a digitális oldalait, amelyeknek letisztultságuk és színviláguk fogott meg először. Igazi "meditációs élmény" nézegetni őt, próbáljátok ki!:-)

Hana
- Őt tartom a mai magyar "scrap-társadalom" egyik legügyesebb, legkreatívabb tagjának! Precíz, pontos, leheletfinom munkái vannak és nagy-nagy szíve, ami szintén nem elhanyagolható!:-) Nagy újító, próbálkozik, mindig kitalál valamit, amivel egy-egy munkáján meglep és amiből tanulhatok.

Szunyó (Juca) - A scrap révén ismertem meg őt is, aki egy rendkívül sokoldalú, sokat alkotó személyiség, a tortáktól a varrásig mindenféléből igyekszik a maximumot kihozni. Emellett szívesen adja át tudását és tapasztalatait másoknak is, amit külön nagyra értékelek!:-)

***
Update (2008.aug.17.):

Kuznyec azzal lepett meg, hogy "visszaajándékozta" nekem a díjat, köszönöm!:-)))
Ezt írja:
"
Tina: Mint már írtam, ő is nagy példaképem, szuperek az alkotásai, digik és hagyományosak egyaránt."

5 megjegyzés:

szilvie írta...

Köszönöm Maki, nagyon örültem neki és a "kedves túlzásoknak" ;-)
PUSZIIIII!!!!

Kuznyec írta...

Köszi szépen, Tina! Rendesen el is pirultam, amikor olvastam a rólam szóló sorokat! :-)

{Hana} írta...

Köszönöm szépen!!! ÉS én is jól belepirultam, amikor olvastam miket írtál :O Hihihi...

Timcso írta...

Sok-sok szeretettel adom át neked az Alkotó Blogoló Díjat!Részletek a blogomon.

Szunyo írta...

:D Köszönöm. :D Biztos, hogy rólam írtál? :P :DDD Kár, hogy nem lehet "visszaadni" a díjat. Tudod, nem úgy, hogy nem kérem, hanem hogy "visszakapd".