2009. február 15., vasárnap

Frankó blog díj

Újabb megtisztelő díjakat kaptam Atyustól és Verától, köszönöm szépen, mint ahogyan kedves soraikat is!:-)



A függőségeimről korábban már írtam, ez hozzátartozik a díj továbbadásához. Úgyhogy nekem már csak a jelenleg kedvenc 5 bloggerem megnevezése van hátra - hű, hát nem lesz egyszerű!:-)

Cinnamon - Olyan a blogja is mint a lénye, finom, nőies, nagyon érzelemdús, hedonista, kicsit nem evilági, de pontosan ezeket szeretem benne, mert ezáltal sokhelyütt kifejezetten magamra ismerek a gondolataiban és az írásaiban - csak én nem tudok ilyen gyönyörűen fogalmazni...! (És jó érzés a tudat, hogy "nem vagyok egyedül"...:-))

Pákosztos macska, alias Millie-Meli - Kedvenc magyar gasztroblog-barátném, aki viszont annyira eredetien "földi" lény, egyedi humorral és olyan inspiráló ezzel a sok fincsi recepttel (és gyönyörű fotókkal!), hogy Tőle néha még én is kedvet kapok főzni...!:-)

Merika - Anyunál szintén napi szintű látogató vagyok, mert olyanokat alkot scrap-ben és festményekben egyaránt, hogy bizonyos szempontból felülmúlhatatlannak érzem a kreativitását és fiatalos lendületét, amivel ezeket megvalósítja. Nagyon büszke vagyok rá!:-)

És két jelszavas blog, elnézést azoktól, akik nem tudják megnézni őket:

Baba-blabla - Közös blogunk a 2006 novemberi babásokkal, immáron lassan 3 éve!:-) Illetve maga a blog nem él azóta, de a közösségünk (egy nyilvános fórumon) már igen, onnan költöztünk egy intimebb zárt közegbe. Napi szinten mesélünk, örülünk egymás sikereinek és bíztatjuk egymást nehezebb időkben - én itt egyben mindenkit díjazok most, Lányok!:-)

Stefinyuszi és szerettei - Ági blogja - Szomszédom, komámasszonyom:-) és kedves barátnőm blogja a kislányáról és népes családjukról - szeretek nagyon Náluk időzni, igaziból és a blogon keresztül is!:-)

5 megjegyzés:

Ági írta...

Nagyon szépen köszönöm-igaziból majd személyesen és itt is:-)

Ági írta...

És mint baba-blablás is köszönöm,-)

Millie írta...

Én is köszönöm!!!!
Épp nagy fogadkozásban vagyok a jövőbeli időbeosztásomat illetően, hogy több humor és alkotás legyen benne!
Jókor jött a biztatás!

Merika írta...

Nagyon köszönöm, igyekszem mégtöbbet írni!

cinnamon írta...

:-* függés? Na, megpróbálom ötre redukálni.