2008. május 20., kedd

Ódon hangulatban - Baby Vintage

Barátnőm a fotózás szerelmese. Hobbifotós ugyan, de nagyon tehetséges és végre kiváló gépe is van, kiváló kiegészítőkkel. Felkerekedtünk hát családostól (neki két manója van, nekem egyetlen Andrisom) és a szentendrei skanzenban kötöttünk ki, ahol meg is leltük a megfelelő hátteret a fotózáshoz. Mostanában ugyanis mindketten beleszerettük az amolyan régies-gyermekes hangulatú képekbe és alkotó lelkek lévén rögtön mi is szerettünk volna ilyesmit létrehozni. Ő képekben, én a képekből körítéssel. Ujjongtunk egy-egy régi istállóépület, szénakazal, fonott kerítés vagy faajtó láttán - neki kattogott a gépe, nekem pedig az agyam, hogy micsoda scrap-oldalak lesznek ebből!!:-D

A képek kiválóak lettek és eddig ezek az oldalak születtek belőlük:

Van még jópár, amit fel fogok dolgozni és egy önálló albumot készítek belőle, szerintem - remélem:-) - gyönyörű emlék lesz mindkét családnak.

A hagyományos scrapbook híve vagyok ugyan, de ez most egy nagyon értékes "kirándulás" a digitális világába kicsit komolyabban is, úgy érzem....:-)

5 megjegyzés:

Kata írta...

Csodás fotók, nem meglepő hogy ilyen intenzív sb készítésre ösztönzött! Nagyon jó a helyszín, szerintem hamarosan mi is látogatást teszünk arrafelé :-)
És persze nagyon szépek az összeállítások is!

M. írta...

Gyönyörű képeket készítettetek és egytől egyig gyönyörű oldalak születtek belőle.

Budaházi Brigitta írta...

Tina, ezek szédületesek... nem ragozom tovább. Állam a padlón.

millu írta...

Fantasztikusak a fotók és gyönyörűségeket alkottál belőlük,gratulálok.

Linsey írta...

Csodálatosak! Alig várom a többit!:)