2008. május 27., kedd

Scrap-alkotóműhely

Szeretek nőkkel összejönni és alkotni. Pár évvel ezelőtt volt egy efféle, netes ismeretségből indult "varrókörünk" - gyöngyöt fűztünk, keresztszemeztünk, mackókat varrtunk, ablakképeket csináltunk. De... "régen" és "volt". Anyuval és nagymamámmal évente egyszer koranyáron (lassan itt is az ideje!:-)) az eperlekvárfőzés is hasonló mulatság. Jó bizony néha ilyen "yin"-es energiák között találkozni, mint régen az asszonyok kukoricamorzsoláskor, vagy a fonóban - csak mondjuk éneklés helyett csevegéssel, citromfűteával és csokis kispereccel.

Így volt most vasárnap is, kedves ismerősökkel és anyuval - természetesen! - scrap-délutánt csaptunk. Vágtunk, illesztgettünk, ragasztgattunk a nyitott teraszajtónál, kellemesen meleg és kellemesen hűvös volt egyszerre, minden pont tökéletes!:-)

Az enyém ez lett, egy április elejei képnek csináltam "körítést", ami már elég régóta várakozott itt az íróasztalon. Gyárilag kopott Basicgray háttért használtam, a komment egy kézzel tépett, vajszínű pasztellpapírra került, az orgonák Brenda Walton gyönyrörű készletéből vannak. A kép alatt kicsit nagyobbra hagytam a keretet, szélét kékkel krétáztam és még egy lila csíkot is húztam körbe, így került minden - optikailag is - a helyére. A kép is lilás árnyalatban lett nyomtatva, a feliratot pedig ugyanabból a vajszínű pasztellpapírból betűnként szabdaltam.

2 megjegyzés:

Mesi írta...

Nagyon szép oldalt csináltál! Úúúúgy irigyellek benneteket, hogy sikerült összeülni scrappelni, tényleg szuper lehetett. Remélem, egyszer majd én is eljutok egy ilyenre, és találkozom veled és a többiekkel!

Hámos Beáta (betsie) írta...

Én is irigykedem a közös scrap-összejövetelre! Nagyon jó lehetett és nagyon szép oldal született belőle!