2008. december 29., hétfő

"Rejtvény-oldal" - 2.rész

Nagyon köszönöm a lelkes rejtvényfejtők részvételét!!:-)

Nos, ahogy ígértem, a megfejtés:

1. A papírtekercs
A legkézenfekvőbb, elismerem!:-) Egyszerűen rányomtattam a kommentet, aztán kivágtam, körbeégettem, végül kétoldalú ragasztóval erősítettem az alapra. Az átkötő szalagot kettéhajtva a kép alá ragasztottam, így két szalagvég bújt elő a kép alól, amivel mindig újra át tudom kötni a feltekert papírt, ha valaki belekukkant. (A komment a kisfiam jelenleg kedvenc ételeiről szól.)

2. A gyufáskatulya
Na jó, ez sem volt túl nehéz!;-) A skatulyát feketevékonyabb papírral befedtem, aztán erre fehér hangjegyes pausz került, ezt alul kétoldaló ragasztószalaggal rögzítettem, mert a pauszt elég nehéz ragasztani folyékony ragasztóval. A skatulya fiókja alá kis szalagot rögzítettem, amivel a fiók kihúzható. A kommentet szintén nyomtattam és akkorára vágtam, amekkora a fiók alja, majd beleragasztottam. Ebben a kisfiam daloskedvű mivolta a fő téma, erre utalnak a hangjegyek...:-)

3. És igen: a VONAT!!:-)
Úgy emlékszem, ezt találtam ki legelőször: egy kettéhajtott kartonlap, amelyre belül mindkét oldalára kis mágneslapot ragasztottam, így behajtva "összekattan", elrejtve a tartalmát. A segítségül feltöltött képeken talán látszik is a mágnescsík, ha célirányosan nézed!;-) A komment Andris vonat- és repülőimádatát örökíti meg.

A nyertes pedig BoBo (alias Tünde alias Malomka), gratulálok!!:-)
Tünde, kérlek, hogy írd meg nekem a postai címedet, a számodra legkedvesebb becenevedet (ha mér ennyi van:-)) és a kedvenc színedet, hogy január folyamán küldhessem a lapot és az ígért apró ajándékot!

Mindenkinek szeretetteljes, nyugodt, inspirációval teli új esztendőt kívánok!

Szeretettel:
Tina

4 megjegyzés:

BoBo írta...

Juhééé! De szuper:-)))) Köszi Tina! A Tündét használom egyébként, a többi csak úgy jött álneveknek. Majd küldöm emilben a többit.

csuti írta...

Szívből gratulálok Tündének! Meg mertem volna esküdni, hogy a harmadik az átkötözött papír! Na sebaj, erről lecsúsztam. Tina, lesz még ilyen?

Linsey írta...

Boldog Új Évet Kívánunk!:))

Tina írta...

Köszi Linsey, viszont!:-)

Csuti,
majd valamit biztosan kitalálok még, mert szeretem az interaktív játékokat és a rejtvényeket is - és ugyan miért ne lehetne mindez scrapbookba ágyazva...?;-)

BÚÉK!:-)